Resto former sig behageligt efter din krop og opfylder efter enkle principper ubesværet dit behov for en behagelig hvilestilling.

Fundamentet i Resto – stellet – har så mange indstillingsmuligheder, at du altid finder optimal støtte og velbehag, når den bløde og elegante polstring smyger sig om din krop.

Se nærmere på dette smukke møbel ved at kontakte din nærmeste forhandler.

 

 

Designer: RD, Mogens Hansen

Mål:
Længde: 83 cm.

Resto er en “stressless” lænestol, som er udviklet med henblik på optimal komfort – men uden at gå på kompromis med detaljen i det klassiske udtryk.

Teamet fra Mogens Hansen har – monteret på et særdeles driftsikkert og fleksibelt stel – polstret et elegant hvilemøbel, som alt efter hvor meget det “foldes ud” præsenterer stolen i et enkelt og let udtryk. Når man ligger i stolen, helt foldet ud, fornemmer man følelsen af at svæve. Stolens mange muligheder for indstilling giver dig det ideelle udgangspunkt for en behagelig powernap, afslappet tv-kiggeri, hyggelig læsning og mange andre gøremål, der fordrer den perfekte justerbare hvilestol.

 

 

Danish Handcraft SINCE 1961 Danish Furniture!

MOGENS HANSEN :: HANDMADE IN DENMARK SINCE 1961

Vil du vide mere om møblerne fra Mogens Hansen - kan du kontakte en vores mange gode forhandlere. De er i stand til - i detaljer - at fortælle dig om møblerne, råvaren og håndværket som kendetegner Mogens Hansen. Alle møbler produceres - til dig - på fabrikken i Hasselager. Har du specielle ønsker, vil vi gøre alt for at tilgodese disse, hvad enten det drejer sig om specialmål, betræk, ben, osv.
Har du spørgsmål til Mogens Hansen kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular.