VASCAS præsenterer sig smukt fritstående i det åbne rum. Sofaen fremtræder fra alle vinkler i en elegant og smuk profil – når håndværkerne fra Mogens Hansen har beklædt netop din Vascas med læder eller tekstil, eller en spændende og personlig kombination af  læder på stellet og tekstil-puder, der på fornem vis understreger modellens karakteristika – det stramme glatte ydre og det bløde inviterende indre.

Det vil altid være en helt speciel og altfavnende fornemmelse, at ligge i armene på VASCAS.

 

 

Design dit eget unikke møbel ved at udvælge din helt egen sammensætning af læder, tekstil og farvekombination.

 

vascas_brun

 

Se nærmere på dette smukke møbel ved at kontakte din nærmeste forhandler.

 

 

Designer: RD, Mogens Hansen

Mål:

Længde
VASCAS Large 225 cm
VASCAS X-large 259 cm

VASCAS (badekaret) er en sofa, som, straks du sætter dig i den, omslutter dig med sin skarpt designede svungne skal – mens den indvendig favner dig med bløde voluminøse puder og gør det til en helt speciel oplevelse, at sidde i en Vascas fra Mogens Hansen.

 

 

Danish Handcraft SINCE 1961 Danish Furniture!

MOGENS HANSEN :: HANDMADE IN DENMARK SINCE 1961

Vil du vide mere om møblerne fra Mogens Hansen - kan du kontakte en vores mange gode forhandlere. De er i stand til - i detaljer - at fortælle dig om møblerne, råvaren og håndværket som kendetegner Mogens Hansen. Alle møbler produceres - til dig - på fabrikken i Hasselager. Har du specielle ønsker, vil vi gøre alt for at tilgodese disse, hvad enten det drejer sig om specialmål, betræk, ben, osv.
Har du spørgsmål til Mogens Hansen kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular.