Med MH2163 udvidedes i 2011 Mogens Hansens sortiment med et yderst funktionelt møbel, der naturligt valgtes også at kunne modulopbygges.

Med en vision om et smukt velproportioneret enkelt udtryk og en stærk personlighed skabtes MH2163 med moderne forfinede detaljer. Den bløde fastlynede armpude smyger sig nu elegant ned over armen til sædepuden i en smuk bue, der udgør det perfekte hvilested for et træt hoved eller blot inviterer til mageligt og bekvemt ophold. Et yderligere karakteristisk træk blev de spidse ”spikes” ben, der får modellen til at svæve let over gulvet.

Modulsystemet muliggør at ”designe” et unikt møbel, der præcis opfylder den kræsne families krav til udsøgt komfort og smukt design, og som ved valg af sofadele, chaiselonger og vinkler tilgodeser netop denne families individuelle ønsker til det optimale mødested i netop deres stue. Har kunden særlige specifikke krav, står Mogens Hansen også gerne til rådighed med fleksibilitet og specialmål, der fuldender det personlige udtryk.

MH2163 2½-pers. sofa. 2-delt ..

Se nærmere på dette smukke møbel ved at kontakte din nærmeste forhandler.

 

 

Designer: Mogens Hansen

Mål:

2-pers. sofa 2-delt : 160 cm
2½-pers. sofa. 2-delt : 194 cm
3-pers. sofa 2-delt : 224 cm
4-pers. sofa 2-delt : 254 cm
Single hjørne : 179 x 262 cm
Double hjørne : 262 x 262 cm
5 pers. hjørne : 228 x 228 cm
6 pers. hjørne : 228 x 292 cm

Modellen er en nyfortolkning af Mogens Hansens model 324, der stammer tilbage fra 1991 og er karakteriseret ved de to store armpuder placeret afslappet på den skrå arm, der således får sine helt egne oplagte anvendelsesmuligheder.

 

Danish Handcraft SINCE 1961 Danish Furniture!

MOGENS HANSEN :: HANDMADE IN DENMARK SINCE 1961

Vil du vide mere om møblerne fra Mogens Hansen - kan du kontakte en vores mange gode forhandlere. De er i stand til - i detaljer - at fortælle dig om møblerne, råvaren og håndværket som kendetegner Mogens Hansen. Alle møbler produceres - til dig - på fabrikken i Hasselager. Har du specielle ønsker, vil vi gøre alt for at tilgodese disse, hvad enten det drejer sig om specialmål, betræk, ben, osv.
Har du spørgsmål til Mogens Hansen kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular.