Chaiselongerne vandt hurtigt indpas i de danske stuer, hvor de blev det foretrukne opholdsted for tv-kiggere og læsere, og når der var behov for et lille hvil.

Med modulsystemet, hvori både MH321 og MH221 og MH251 indgår, var der skabt en bred vifte af moduler, som på enkel og overskuelig vis gav mulighed for at sammensætte det helt rigtige møbel ud fra valg af armtype, sofadele, vinkler og chaiselonger, alle naturligvis med mulighed for specialmål, så den helt rigtige løsning altid kunne findes. Med tilhørende puffer, nakkepøller, løse pyntepuder og runde pøller satte nu kun fantasien grænser for mulighederne.

Download her en oversigt over mulighederne i modulsystemet fra Mogens Hansen.

221_modul

 

Se nærmere på dette smukke møbel ved at kontakte din nærmeste forhandler.

 

 

Designer: RD, Mogens Hansen

Mål (længde):

Stol : 109 cm
2-pers. sofa : 174 cm
2½-pers. sofa : 208 cm
3-pers. sofa : 238 cm
Hjørne 5 pers. sofa : 235 x 235 cm
Hjørne 6 pers. sofa : 235 x 299 cm
Hjørne single : 187 x 270 cm
Hjørne double : 270 x 270 cm

I forlængelse af markedsføringen af MH321 fik Mogens Hansen mange opfordringer til også at skabe en hjørnesofa ud fra tilsvarende principper om klassisk design, komfort og afslappet stil, og i 2002 blev MH221 sat i produktion. Hjørnesofaen blev familiens samlingspunkt i stuen og passede godt ind i tidens mere uhøjtidelige trend.

Med modellens lange gennemgående sædepuder og den lave brede arm, indbød MH221 til mangeartet brug til stor glæde for både børn og voksne. Modellen er stadig yderst populær, ofte med lidt ekstra komfort som flytbar nakkepølle og store bløde løse pyntepuder.

Da den samlede familie, store som små, nu for alvor var flyttet ind i stuens fællesskab, opstod der et naturligt behov for at videreudvikle mulighederne for at skabe familiens helt eget samlingssted, designet efter den enkelte families specifikke behov og ønsker.

Denne udviklingsproces førte i 2005 til lanceringen af Mogens Hansens modulsystem.

 

 

Danish Handcraft SINCE 1961 Danish Furniture!

MOGENS HANSEN :: HANDMADE IN DENMARK SINCE 1961

Vil du vide mere om møblerne fra Mogens Hansen - kan du kontakte en vores mange gode forhandlere. De er i stand til - i detaljer - at fortælle dig om møblerne, råvaren og håndværket som kendetegner Mogens Hansen. Alle møbler produceres - til dig - på fabrikken i Hasselager. Har du specielle ønsker, vil vi gøre alt for at tilgodese disse, hvad enten det drejer sig om specialmål, betræk, ben, osv.
Har du spørgsmål til Mogens Hansen kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular.