MH276 blev den sidste model fra Mogens Hansens hånd. 

Som et supplement til den kraftigereMH261 opstod ønsket fra vore kunder om en lettere og spinklere kassesofa. Et udviklingsarbejde i tæt dialog med vore forhandlere tog sin begyndelse, og kort før Mogens Hansens død i 2006 blev den færdige MH276 sat i produktion.

276mood

Som en spændende variant laves MH276 nu også med knapper i en gennemgående vendbar sædepude, og også her er der plads til leg: en stofsofa med læderknapper, knapper i sjove kontrastfarver, stilige matchende knapper på en ene side og sjove friske på den anden. Et helt personligt ”design” af en helt personlig sofa.

 

 

Se nærmere på dette smukke møbel ved at kontakte din nærmeste forhandler.

 

 

Designer: Mogens Hansen

Mål (længde):

Stol : 81 cm
2 pers. sofa : 146 cm
2½-pers. sofa : 180 cm
3 pers. sofa, 2 delt : 210 cm
4 pers. sofa, 2 delt : 240 cm
5 pers. hjørnesofa : 221×221 cm
6 pers. hjørnesofa : 221×285 cm

Kendetegnende for MH276 blev de enkle markante linjer, smalle arme, lette hynder og høje slanke ben. Den delte forbund understreger som en elegant detalje modellens stilrene og lette udtryk.

Med sin rene udformning inviterer MH276 til spændende valg af læder- og stof-betræk, og det færdige møbel lader sig således i høj grad tegne af køberens individuelle valg. Her er muligheden for at ”designe” et unikt møbel, der smukt supplerer og forfiner den klassiske stilrene stue eller tilføjer det mere sprælske stuemiljø friske farver og vovemod.

 

 

Danish Handcraft SINCE 1961 Danish Furniture!

MOGENS HANSEN :: HANDMADE IN DENMARK SINCE 1961

Vil du vide mere om møblerne fra Mogens Hansen - kan du kontakte en vores mange gode forhandlere. De er i stand til - i detaljer - at fortælle dig om møblerne, råvaren og håndværket som kendetegner Mogens Hansen. Alle møbler produceres - til dig - på fabrikken i Hasselager. Har du specielle ønsker, vil vi gøre alt for at tilgodese disse, hvad enten det drejer sig om specialmål, betræk, ben, osv.
Har du spørgsmål til Mogens Hansen kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular.