Med modulsystemet, hvori både MH251, MH321, MH221 indgår, var der skabt en bred vifte af moduler, som på enkel og overskuelig vis gav mulighed for at sammensætte det helt rigtige møbel ud fra valg af armtype, sofadele, vinkler og chaiselonger, alle naturligvis med mulighed for specialmål, så den helt rigtige løsning altid kunne findes. Med tilhørende puffer, nakkepøller, løse pyntepuder og runde pøller satte nu kun fantasien grænser for mulighederne.

Download her en oversigt over mulighederne i modulsystemet fra Mogens Hansen.

221_modul

 

Se nærmere på dette smukke møbel ved at kontakte din nærmeste forhandler.

 

 

Designer: RD, Mogens Hansen

Mål (længde):

Stol : 89 cm
2-pers. sofa : 154 cm
2½-pers. sofa : 188 cm
3-pers. sofa, 2-delt : 218 cm
4-pers. sofa, 2-delt : 248 cm
Hjørne, 5-pers. sofa : 225 x 225 cm
Hjørne, 6-pers. sofa : 225 x 289 cm

MH321 var oprindeligt tænkt som sofa, en sofa med en for datiden ny personlighed.

Tanken var at forene klassisk og tidløst design med den efterhånden stigende efterspørgsel efter en dybere og komfortabel sofa til tidens stuer, der afspejlede en mere uformel livsform. Med en god længde, kraftige puder og den ekstra dybde inviterede modellen til et mere afslappet brug uden at gå på kompromis med siddekomforten.

 

 

Danish Handcraft SINCE 1961 Danish Furniture!

MOGENS HANSEN :: HANDMADE IN DENMARK SINCE 1961

Vil du vide mere om møblerne fra Mogens Hansen - kan du kontakte en vores mange gode forhandlere. De er i stand til - i detaljer - at fortælle dig om møblerne, råvaren og håndværket som kendetegner Mogens Hansen. Alle møbler produceres - til dig - på fabrikken i Hasselager. Har du specielle ønsker, vil vi gøre alt for at tilgodese disse, hvad enten det drejer sig om specialmål, betræk, ben, osv.
Har du spørgsmål til Mogens Hansen kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular.