MH80 en royal oplevelse.

Se nærmere på dette smukke møbel ved at kontakte din nærmeste forhandler.

 

 

Designer: Mogens Hansen, Arkitekt Lars Kalmar

Mål:

Stol : 75 cm
83 fodskammel : 61 cm

Stolen, model MH80 blev udviklet i samarbejde med arkitekt Lars Kalmar og sat i produktion i 1987 ud fra et ønske om at skabe en universalstol med høj siddekomfort og som et smukt supplement til ethvert møbel-miljø.

MH80 blev hurtigt efterspurgt, og allerede i 1988 modtog vi over 300 bestillinger fra vore forhandlere. Stolen blev hurtigt populær for sine mange anvendelsesmuligheder og sit smukke udtryk, ikke mindst som fritstående møbel.

 MH80 har fået tilnavnet ”Dronningestolen”, da den har fundet plads i både kongehuset og på kongeskibet Dannebrog.

Kronprins Frederik og Mary Donaldson modtog til deres bryllup i 2004 en børneudgave af stolen – naturligvis med navnet ”Tronfølger” og naturligvis betrukket med kongeblå læder.

 

 

MOGENS HANSEN :: HANDMADE IN DENMARK SINCE 1961

Vil du vide mere om møblerne fra Mogens Hansen - kan du kontakte en vores mange gode forhandlere. De er i stand til - i detaljer - at fortælle dig om møblerne, råvaren og håndværket som kendetegner Mogens Hansen. Alle møbler produceres - til dig - på fabrikken i Hasselager. Har du specielle ønsker, vil vi gøre alt for at tilgodese disse, hvad enten det drejer sig om specialmål, betræk, ben, osv.
Har du spørgsmål til Mogens Hansen kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular.