Med modulsystemet, hvori både MH251, MH321, MH221, MH981 indgår, var der skabt en bred vifte af moduler, som på enkel og overskuelig vis gav mulighed for at sammensætte det helt rigtige møbel ud fra valg af armtype, sofadele, vinkler og chaiselonger, alle naturligvis med mulighed for specialmål, så den helt rigtige løsning altid kunne findes.

Download her en oversigt over mulighederne i modulsystemet fra Mogens Hansen.

221_modul

 

Se nærmere på dette smukke møbel ved at kontakte din nærmeste forhandler.

 

 

Designer: RD, Mogens Hansen

Mål (længde):

Stol m/armpude : 81 cm
2 pers. sofa : 146 cm
2½-pers. sofa : 180 cm
3-pers. sofa, 3-delt : 210 cm
5-pers. hjørne : 221 x 221 cm
6-pers. hjørne : 221 x 285 cm

MH981 blev resultatet af et frugtbart samarbejde med vore forhandlere omkring design, enkelhed og komfort. Med udgangspunkt i solide danske traditioner blev skabt et fuldpolstret, klassisk møbel, der indbyder både voksne og børn til at tage behageligt ophold i de komfortable hynder. Model 981 suppleres smukt med løse puffer i flere størrelser, bløde løse pyntepuder og flytbare nakkepøller til det perfekte opholdssted, når familiemedlemmer i alle aldre hilses velkomne.

 

Danish Handcraft SINCE 1961 Danish Furniture!

MOGENS HANSEN :: HANDMADE IN DENMARK SINCE 1961

Vil du vide mere om møblerne fra Mogens Hansen - kan du kontakte en vores mange gode forhandlere. De er i stand til - i detaljer - at fortælle dig om møblerne, råvaren og håndværket som kendetegner Mogens Hansen. Alle møbler produceres - til dig - på fabrikken i Hasselager. Har du specielle ønsker, vil vi gøre alt for at tilgodese disse, hvad enten det drejer sig om specialmål, betræk, ben, osv.
Har du spørgsmål til Mogens Hansen kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående formular.